Alege criterii cautare

Pensiunea Turistica Puf Si Stuf

Fara nota
Descriere Pensiunea Turistica Puf Si Stuf
PENSIUNEA TURISTICA PUF SI STUF, clasificata la 5 margarete, una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunarii, este compusa din 3 corpuri de cladire cu un numar de 11 camere duble si 3 apartamente, capacitatea de cazare fiind de 36 de persoane.
Corpul C1 are la parter 5 camere duble (twin) cu bai proprii iar la etaj 2 apartamente (living + 2 dormitoare cu bai si terase). Corpul C2 are la parter spatiile pentru bucatarie, magazie si spatiile tehnice iar la etaj 1 apartament (living + 3 dormitoare cu bai si 2 terase). Corpul C3 are la parter receptia, biroul administratorului si restaurantul iar la etaj 6 camere duble cu bai si terase.

CAMERELE sunt prevazute cu baie, aer conditionat/incalzire, terasa, televizor, frigider.
Un numar de 7 camere sunt in cadrul a 3 apartamente, si anume: 4 camere in cadrul a 2 apartamente, fiecare cu sufragerie si 2 dormitoare, si 3 camere in cadrul unui apartament cu sufragerie si 3 dormitoare. Dormitoarele dispun de bai proprii.
Designul camerelor este unic, fiecare dintre acestea avand un aranjament si o cromatica speciala.

FACILITATI: restaurant clasificat la 5 stele (120 m.p., capacitate 50-60 pers., dotat multimedia, cu meniu pescaresc/traditional romanesc), bar de zi clasificat la 5 stele, crama (45 m.p., capacitate 20 pers., dotata multimedia), piscina (18 m/6 m), teren de fotbal, panou de baschet, ponton propriu.

AGREMENT: fotbal, baschet, baschet in apa, plimbari cu ambarcatiuni cu motor (pe canalele Deltei, la Marea Neagra), vizite la obiective turistice, pescuit, vanatoare, schi nautic, wake-board, banana, colac. N.B. Activitatile de pescuit, vanatoare si sporturile nautice se pot desfasura/practica numai cand este permis.

LOCALIZARE. Pensiunea este situata in satul Dunavatu de Jos care apartine de comuna Murighiol si este un vechi satuc pescaresc. In Dunavatu de Jos se ajunge pe sosea din municipiul Tulcea. Din Dunavatu de Jos se poate iesi, cu ambarcatiuni cu motor, spre Lacul Razim si pe canalele din apropiere. Satul Dunavatu de Jos se afla la o distanta de 46 km. de Tulcea si la 9 km. de Murighiol.
Coordonatele GPS sunt latitudine: 44.983615944188514, longitudine: 29.21926349401474.

SERVICIILE TURISTICE constau din servicii de baza (cazare), servicii accesorii serviciilor de baza, al caror cost este inclus in tariful serviciilor de baza (servirea micului dejun, punerea la dispozitie a spatiului de parcare pentru masini, agrement pe terenul de sport si la piscina) si servicii suplimentare (servirea meselor principale, servirea produselor de la bar, agrement pe Dunare cu ambarcatiuni cu motor).
Serviciile turistice se presteaza conform conditiilor generale prezentate pe site-ul pensiunii; turistii care doresc să beneficieze de aceste servicii trebuie sa citeasca si sa accepte conditiile generale mentionate.

TARIFELE serviciilor turistice sunt postate pe site-ul pensiunii, sectiunea Tarife si rezervari.

TARIFELE DE CAZARE sunt cuprinse intre 195 lei si 340 lei pe camera si pe noapte, pentru regimul de cazare double, si intre 156 lei si 272 lei pe camera si pe noapte, pentru regimul de cazare single, in functie de perioada de sejur.
Aceste tarife sunt tarife informative, care nu au caracter de obligativitate pentru Prestator; tarifele contractuale, care au caracter de obligativitate pentru Prestator, sunt cele specificate in Rezervarile provizorii/Rezervarile definitive si cele afisate la sediul pensiunii.
Tarifele de cazare includ: costul micului dejun, costurile pentru utilizarea unor facilitati ale pensiunii (spatiu de parcare, piscina, teren de sport) si taxa pe valoarea adaugata dar nu includ: taxa hoteliera si costurile pentru alte servicii nespecificate.

INFORMATII DETALIATE, REZERVARI. Pentru informatii detaliate si solicitari de rezervare va rugam sa accesati site-ul pensiunii. In cazul in care, si pe acest site, este disponibila o sectiune pentru solicitari de rezervare, va rugam sa utilizati butoanele corespunzatoare.

CONTACT DIRECT. Telefon: 0747-073.664, 0722-396.635 (domnul Florian Grigore), adresa de e-mail: pufsistuf@gmail.com, website: www.puf-stuf.ro.
Facilitati cazare Pensiunea Turistica Puf Si Stuf
Bar / Crama / Internet / Parcare / Piscina / Restaurant / Sala conferinta / Terasa / Teren sportTV in living /
Card bancar acceptat: Visa / Mastercard /
Tip turism: Afaceri / Vacanta /
Receptie Pensiunea Turistica Puf Si Stuf
Numar camere: 18
Receptia functioneaza intre orele: 0:00 si 0:00
Check in: 14:00
Check out: 12:00
Facilitati camere Pensiunea Turistica Puf Si Stuf
Aer conditionat / Baie proprie / Balcon / Frigider / Incalzire centrala / Internet / Minibar / TV color /
Tarife Pensiunea Turistica Puf Si Stuf
Nu ne-au fost comunicate.
Politica renuntare la rezervare Pensiunea Turistica Puf Si Stuf
Nu ne-au fost comunicate
Localizare Pensiunea Turistica Puf Si Stuf
Zona: Delta Dunarii
Judet: Tulcea
Oras:
Comuna: Murighiol
Sat: Dunavatu De Jos
Adresa: Dunavatu De Jos, Com. Murighiol, Jud. Tulcea
Contact Pensiunea Turistica Puf Si Stuf
Persoana contact: Grigore Florian
Functia: Reprezentant
Telefon: 0747-073.664
Telefon: 0722-396.635
Fax:
Website: Apasa aici
Pareri, opinii si aprecieri Pensiunea Turistica Puf Si Stuf
Pareri, impresii, opinii Pensiunea Turistica Puf Si Stuf
Nu sunt aprecieri pentru acesta locatie de cazare. APASA AICI si fi primul care Evalueaza Locatia.


Ultima actualizare: 2013-03-05

Aceasta pagina a fost vizitata de 2956 ori

Multumim si va dorim navigare placuta in site-ul nostru.

Promovat Click si vezi detalii despre aceasta locatie de cazare - Portal de promovare turistica pentru locatii de cazare din Romania

Orizont Rucar

Pensiune 5 Stele
Arges Rucar Rucar

De la 200 Lei

e-comert.info
Este un website de marketing afiliat care doreste sa adune in acelasi loc majoritatea ofertelor, reducerilor si promotiilor ale celor mai mari retaileri din Romania
Ultimele vizitate
1. Pensiunea Turistica Puf Si Stuf
2. Hostel Atlantic 1
3. Casa Doina
4. Cabana Victor
5. Pensiunea Contessa
6. Pensiunea Cristiana
7. Hotel Global
8. Vila Pescarus
9. Hotel Hefaistos
10. Poarta Zmeilor
Pareri, Impresii
1. Vila Julia
2. Hostel Alutus
3. Hostel Alutus
4. Vila Julia
5. Pensiunea Daniel
6. Pensiunea Daniel
7. Pensiunea Daniel
8. Pensiunea Daniel
9. Pensiunea Daniel
10. Pensiunea Daniel
Cele mai vizitate
1. Hotel Codrin
2. Pensiunea Contessa
3. Casa Cu Platani
4. Pensiunea Elena
5. Pensiunea Deea Orsova
6. Cabana Secu
7. Casa Din Bugeac
8. Pensiune Trainic
9. Cazare Magic
10. Hotel Andaluzia